Posle 10 godina Sloboda i Ivan ljubavni par

Posle jedne decenije Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović biće partneri u novom filmu „Jorgovani“.

Rediteljsko-scenaristički tandem Siniša Cvetić i David Jakovljević u produkciji „Koštunjak filma“ spremaju novi hit za domaće bioskope koji se očekuje da bude spreman do kraja 2023. godine. Zvezde su ljudi, a ljudi su svakojaki. „Jorgovani“ su satira, a satire nikad nisu samo smešne. Igor (Ivan Bosiljčić) i Katarina (Sloboda Mićalović), glavni glumac i glumica melodramske serije „Kad zamirišu jorgovani“, zajedno su i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli… Sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti i gde će zajedno otkriti da prljav veš smrdi više ako je firmiran – zaplet je ove melodrame.

Sloboda i Ivan radili su još 2012. godine seriju „Nepobedivo srce“, a pored njih u ovom ostvarenju gledaćemo i Gordana Kičića, Mimu Karadžića, Isidoru Janković, Janu Bjelica, Nebojšu Dugalića, Pavla Čemerikića, Jovana Jovanovića, Vahida Džankovića i Nenada Okanovića. Vest o novom filmu objavio je prvo filmski portal kinopolis, a više informacija dao je producent za naš list. Ekipa će snimati do kraja decembra u Beogradu, što je za Kurir potvrdio producent Zoran Janković.- Pravimo film za bioskope. Mladi autori Siniša i David, dobra priča i sjajni glumci nadam se da su recept za jedan hit koji će publika voleti – rekao je Zoran Janković.

Sloboda Mićalović je podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa snimanja. Nešto novo, nešto lepo se snima – napisala je glumica.

U autorskoj ekipi su umetnički direktor Slobodan Terzić, kostimograf je Snežana Karl, dok je direktor fotografije Zoran Jovanović Žofr, a montažer Tihomir Dukić.

U pripremi novi film s Pavlom Mensurom

Mladi reditelj Siniša Cvetić planira i snimanje svog trećeg filma „Jeza“, u kom će ponovo jednu od uloga igrati glumac Pavle Mensur, protagonista njegovog debitantskog ostvarenja. „Usekovanje“ stiže uskoro u bioskope, a govori o jednoj porodici i njenoj crnoj ovci Jovanu, koga tumači Pavle Mensur.

Sve ih pratimo u jednom danu, u jednom stanu, za vreme slave Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja. U ostalim ulogama su: Dubravka Kovjanić, Bojan Žirović, Marko Grabež, Aleksandar Đurica, Jovana Gavrilović i Zlatan Vidović.

 

Izvor Kurir – link ka vesti