Nova serija Siniše Pavića – Junaci našeg doba

Siniša Pavić potpisuje scenario nove serije o problemima sa kojima se porodice svakodnevno sreću, prožeta komedijom, a koja će se emitovati na RTS – u

Zaplet na samo sebi svojstven način ispisao je SIniša Pavić, a rediteljskom palicom rukovode Mihailo Miša Vukobratović i Ivan Stefanović, dok produkcijski seriju potpisuju “Telekom Srbija” i “Košutnjak film”. Premijerno, dvadeset epizoda, gledaćemo na RTS – u.
Sa novim junacima Siniše Pavića se nismo sreli od 2012. Godine. Novi nas vode kroz komediju “Junaci našeg doba”. Mile Muzić, lokalni političar izrazitih sklonosti za manipulacijama, jedan je od glavnih likova serije, a tumači ga Nenad Jezdić.

Čovekova slabost na moć, na ugled, na uticaj. Sve ono što jesu one sitne ovozemaljske slabosti, ali zapravo u manifestaciji jako krupne i negde jako negativne, objašnjava Jezdić.

Pavićev “Bolji život” iznedrio je Dragana Bjelogrlića, u “Porodičnom blagu” Vojin Ćetković je bio na početku karijere, “Srećni ljudi”, “Stižu dolari” i “Bela lađa” takođe su na velika vrata uveli mlade glumce.

„Ogroman čast mi je i takođe nekako zadovoljstvo uz pritisak, ali to je samo moj neki pritisak. Glumim Anku Torbicu, samohranu majku, koja se bori za sebe i za svoje dete koji su nedavno završili na ulici – navodi glumica Isidora Janković.

 

Ovog puta je vrlo široka lepeza likova. Obuhvaćeni su svi slojevi društva i svi problem ili najveći broj njih. Mislim da će svako od gledalaca pronaći temu, ideju, lik, koji će ga baš vezati za ekran – ističe reditelj Mihailo Miša Vukobratović.

U ekipi su vrlo mladi glumci u velikim ulogama, ali i doajeni srpskog glumišta

„Vrlo je važno napraviti dobre odnose na setu, važna je podela jer glumci nose seriju i donose gledaocima. Oni treba da gurnu u prvi plan sve ono što mi radimo“, naglasio je reditelj serije.

Snimanje prvog ciklusa “Junaci našeg doba” završava se u septembru.

 

Izvor: TV Revija/Politika 10 – 16.08.